Home » Opskrifter » Gulerodssuppe

Gulerodssuppe

Gulerodssuppe

Jeg elsker suppe. En af mine favoritsupper er gulerodssuppe. En lækker cremet suppe med masser af smag. Men kender I det, at man vil servere suppe for sine gæster og inden man kommer til at spise, er suppen blevet lunken. Det har vi fundet løsningen på med disse stentøjsskåle med låg fra Madam Stoltz. Suppen serveres i skålen og låget puttes på. Når suppen skal spises, løftes låget af og låget bruges som sidetallerken til brødet. Det er genialt.

Stentoejsskaal-med-laagOpskriften på gulerodssuppe er fundet for mange år siden i en lille folder fra Buko fløde ost. For jer der ikke kender den eller måske har glemt, hvor godt den smager, får I den lige her.

Gulerodssuppe
(4 – 6 personer)

25 g smør
4 fintrevne gulerødder (ca. 400 g)
1 mellemstort, grofthakket zittauerløg
1 l. grøntsagsbouillon
200 g flødeost
1 tsk. salt
peber

Pynt med hakket persille og server med groft brød

Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Svits grønsagerne heri. Tilsæt bouillon og flødeost i mindre stykker. Lad suppen koge ved svag varme til flødeosten er smeltet og suppen er jævn. Smag til med salt og peber.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>